indian sommar


Jag har gått och blivit lite smått förälskad i detta mönster! Ska köpa något fint klädesplagg med detta mönster till sommaren när man blivit brun och fin!!!!



shoeheaven


OK!!! är inte detta dom absolut PERFEKTA sommarskorna?????
 dessa skor måååååste ju finnas i LONDON att köpa.... nån som vet.??? För ett par av dessa SKA jag bara införskaffa mig!!!!!! vilka DRÖÖÖÖMMAR!!!





 jag tyckte verkligen om alla, vilken beslutsångest det kommer vara!!!!

NU ska jag sova o drömma sött om dessa skor!
GOD NATT!


Monday!


Igår blev jag väldigt överraskad av att det helt plötsligt började snöa! Blev ju på rätt dåligt humör! Men idag var det återigen sol och skönt väder! Måndagen började med stress, men det blev lugnare allteftersom och dagen slutade bra! Nu blir det soffan heeela kvällen, dödstrött!

Jag ska börja använda min snygga hatt jag köpte då jag bodde i Florens. Och detta får bli min inspiration!



myshopify



Min favoritblog sen ett bra tag har ÄNTLIGEN öppnat sin onlineshop sida!!!
kika in... Jag bara ÄLSKAR den! Det kommer bli många köp härifrån!

anywho.myshopify.com


CYKELBYXAN har jag nu sett både hos Acne, och nu hos tjejerna på AnyWho. Jag tycker verkligen det är snyggt & när värmen e framme kommer de nog pryda mina ben också!!!!




skorna e ju inte helt fel dom heller... kan dock inte köpa dom på hemsidan!


fin lampa!!!




Fin lampa!


Imon får jag flytta in i min lägenhet! =)





härlig helg!


Först & främst ska jag tacka för det fina trevliga och snygga sällskap jag haft denna helg! Har haft väldigt kul och mysigt!!!
Igår va jag hemma hos mina grannar (alla goa vänner bor ju runt hörnet) så det e kanon, och hade lite pysseltime och åt massa gottigt!
 Testade att göra skålar av vinylplattor, och det va ju sååå mkt enklare än jag trodde, och snabbt gick det. Så nu ska jag köpa på mig massa plattor och göra ett gäng med skålar!!!
Och nu när jag vaknade märkte jag att jag har träningsvärk i magen, efter allt skratt igår, det e ju underbart! hahahha

Snart ska jag kila iväg till jobbet, brukar ju inte jobba söndagar, men detta va ett specialfall!!!
Hoppas det blir en rolig vecka som går fort så det snart blir en till rolig helg!







LONDON!


Igår bokades min biljett till London! Ska dit över påsk & hälsa på min syster! Guuud vad jag längtar! Kommer bli så roligt! Ska spara lite pengar så jag kan shoppa massa kul på marknaderna!
hoppas jag kan fynda lite roliga inredningsprylar! Äta gott, och bara strosa runt. Men det kommer jag ju hinna på 5 dagar, med syster som den perfekta guiden!



på med slipsen!


Åhh tänk detta fräcka lite udda halsband med "den lilla svarta" eller något annat fint till. Jag vill verkligen ha ett sånt halsband! Perfekt till sommaren och att liva upp en outfit!



fina naglar??


Nu är det ju vår, och jag känner för att byta ut mina svarta naglar mot något mindre mörkt!!! Men jag tycker inte om att ha ljusa naglar, så detta lack med glitter i kanske jag ska testa, och matcha med snygga stora ringar...





Nu är jag helt slut efter dagen på jobbet! Kommer inte röra många knop ikväll! Eller, joooo... det gör jag alltid ändå, för mitt största problem är ju att ta det lungt.
Ska nog fortsätta med jobbet fast hemma, för det är fortfarande saker kvar på stylingen på mammas o pappas lägenhet som ska fixas innan fotot & försäljningen. Så det blir väl att hänga upp tavlor mm...




kloka ord!





så sant så sant!!!

Natti!


Dècor - Copenhagen


Ryktet har nått fram till mig... Décor är affären som man bara MÅSTE besöka när man åker till Köpenhamn. Och nu bara jag MÅSTE ta mig dit!
I år har Décor 25 års jubileum. Lone Riis som är ägaren och grundaren öppnade affären 1989, & har idag en av nordens bästa vintagebutik.
Tidningar som Vouge och kändisen Helena Christensen bara älskar butiken, så jag vet att jag med kommer göra det!
Så snart måste jag ta mig till underbara Köpenhamn. Men först ett stopp i London hos min snygga sis! Där ska jag strosa runt på kända marknader & förhoppningsvis fynda fina saker till mitt hem och kropp =)












SÖNDAG









Min absoluta favoritbild! Ska skriva ut den och rama in den i en gammal fin ram och hänga upp den på ett fint ställe i min lägenhet!


Jag har haft en kanonhelg! Lördagen va så kanon!













Alexander MCQUEEN


Alla vet ju att Alexander McQueen gjorde otroliga kreationer... & innan hans död för ungefär ett år sen hann han med en home collection, och titta på dessa helt UNDERBARA kuddar! Jag bara MÅSTE ha tag på en sån kudde med kolibrin på. Det var ju lite av hans signum, kolebrier och dödskallar!
EEn sån här kudde är ju en ypperligt bra 25-års present till mig! Sug på den haha...








Hans collection består av kuddar och mattor! Mattan kostar skjortan, men jag är då mer intresserad av kudden. SÅÅÅÅÅ snygg!



Denna matta lockar ju lite! Superfin till soffan jag ska köpa!




Dödskallar är inte min stoora favorit, men visst är dom snygga ändå, och man kan ju inte missta sig med att det är Alexander McQueen som står för designen.




Så en sista reminder på hur kudden ser ut, så ni (mor far och syster) inte köper fel kudde till mig i 25- årspresent! haha

Pusss


vitt vitt vitt


Idag är det riktigt härligt väder igen... för igår när jag vaknade upp blev jag lite paff!!! Det va ju äntligen vår häromdagen, & igår morse va marken täckt med snö! Men idag är det vår i luften och solen skiner & jag hade velat matcha den vita marken med dessa vita urläckra skor från Weekday!


våååår!


NU är nog våren här för att stanna...
Och jag är lite shoppingsugen!!! Men jag kommer vänta tills jag åker till London för att hälsa på min syster, och vänta på liiiite varmare väder!



älskar att det är vitt som gäller i vår!




Jag kom på att jag har en snarlik hatt som jag fått av min fina vän Alexia som jag pluggade ihop med i Florens. Hatten jag fick av henne är en hatt som alla i hennes by har i Frankrike! Jag tror jag ska ta fram den om nån vecka! Och jag skulle gärna haft denna tjejs kläder till... =)

imon är det fredag, ÄNTLIGEN... men först gooo frukost med jobbet!!!





wc

  Jag kom ju att tänka på att när jag tackade ja till mig lägenhet häromdagen så glömde jag kika på hur toaletten såg ut... haha jag va så uppe i varv över allt så den informationen slank förbi! Men det blir nog bra!!! Mamma sa dock att hon fick för sig att det va badkar, vilket jag gillar starkt.
Om jag har samma tur jag hade i söndags så kanske min toa ser ut så här... haha




GOD NATT!


Good Night


guuud så läckra! Ringen och armbandet... perfekt i sommar! Men jag har ingen aning om vart man kan köpa dessa.. ??? hmmm... men det är iallafall ögongodis så länge!


I WISH





Jag önskar att någon kunde slänga på mig denna outfit imon bitti! För just nu ligger alla mina kläder utspridda över hela vardagsrummet... Det skedde nämligen en olycka med min garderob! Den föll ihop i 6 delar tidigare idag hahhhaha... Hela hemmet är en stor renoveringplats och INGET INGET INGET ligger där det ska! PANIK.COM!!!!

Men om 1 vecka ska allt vara klart! Längtar! Men tänker jsg bara på min nya underbara lägenhet så gör inget nåt just nu! haha


bild tagen från hanneli.com


klädda lampor!


Tydligen är det inte bara vi människor som gillar stickat! Det är även lamporna!
Jag tycker dom va väldigt söta!!!








Jag är fortfarande så förbaskat himla glad över min lägenhet som jag fick igår! Jag har knappt kunnat sova inatt, har legat och inrett lägenheten i huvudet hela natten! Och Den är faktiskt rätt stor, för att vara en 1.5:a... 50 kvm... så det är perfekt!
Mina bekymmer jag haft länge är som bortblåst och jag mår väääldigt bra nu!


MY OWN PLACE!





Idag har det hänt.... ÄNTLIGEN! Jag har fått min första HELT EGNA LÄGENHET! aaaaaaaaaaaaaah, happy me!
En 1.5:a på samma gata som jag är uppvuxen på! Den har franskbalkong med dubbeldörrar ut om gatan! Jag är så otroligt lycklig nu. Jag dog nog där för en sekund! Jag har sån tur!


söndag






grönt är skönt


Men checka in detta golv... GRÖNT! Urhäftigt och verkligen vågat! kanske är nåt att fundera över??? eller?!!!... hmm


klassiker


Jag vill ha en sån här gammal telefon.  Den är ju urhäftig!




NU är renoveringen som hållt på här i lägenheten snart klar! Så snart börjar det roliga... styling och sen se hur priset på lägenheten skjuter i taket haha! Ahhh min förtjänst jaja!


Friday!

ÄNTLIGEN FREDAG!

Idag jobbar jag halvdag, för jag ska till kiropraktorn efter lunch! Underbart ska det bli, för min rygg känns som den är helt ihoptryckt!
Sen ikväll blir det födelsedagsfest hos bästa grannarna i deras urfina lägenhet och utgång på det!
Med mig ikväll skulle jag gärna velat ha haft denna väskan!



väska Zara


klotter


nu när jag vet säkert att jag ska samla mitt första vuxenpoäng & köpa mig min egna lya så sitter jag och tittar efter inredningstips heeeela tiden. Guuuud vad jag längtar, ni ANAR inte så kul det ska bli, och skönt haha!
Jag vet iaf att en vägg i hallen, eller kanske hela hallen ska bli min "gästbok"... ja folk som vart där hemma ska få lämna efter sig ett spår... skriva vaaad dom vill och rita på väggen! =)

kolla in detta o se va snyggt det kan bli!



eller så skulle jag vilja måla en vägg svart så skriver/ritar man med silver och guld penna... eller alla möjliga färger... kan ju bli najs det me! Men det ger sig =)


högst upp...


Håller faktiskt på att kika efter en passande lägenhet... känner att det är dags att skaffa sig ett eget hem!
Men kan ju inte påstå att jag inte är kräsen... ojojoj... men jag SKA hitta en bra lägenhet, gärna en som behövs renovera, för då kan jag fixa till den exakt så som jag vill ah den... så himla roligt.
Min dröm är att ha en taklägenhet... med bjälkar...













Vi får väl se va det blir för någon lycklig lägenhet som hamnar i mina händer... Då kommer det garanterat bli mycket pyssel och renovering i min blogg, före och efter bilder och massa inspiration... =)


fin soffa!


 I helgen sålde jag min vita soffa! Skönt att bli av med den för det va ju inte direkt min drömsoffa, men den va helt ok... Men nu är jag ju såklart ute efter den perfekta soffan... Men Guuuud det är SVÅRT! Beslutsångest!

Men denna soffa diggar jag, just nu iaf! Sliten, snygg och cool!





stickat!


Dessa 2 plagg kommer pryda min kropp i sommar! Guud va jag längtar efter mina stickade små hotpants... för att inte tala om denna snygga tröja, men jag ska dock ha den i annan färg!







åååh jag bara älskar denna bilden, och tröjan! Så himla fin!!!!


I LIKE!!!


åååh ge mig dessa och jag blir glad!
fasen va SNYGGA!!!









aaaah ge mig ALLT!


Lovisa Burfitts - Rörstrand


Rörstrand har alltid strävat efter att hitta samarbeten med varje tids mest intressanta designers. Nu lanserar Rörstrand Lovisa Burfitts första porslinskollektion.

Lovisa Burfitt är illustratören och modedesignern som blev ett namn innan hon ens gått ut Beckmans. Idag driver hon modehuset Burfitt och hennes drivna modeillustrationer syns regelbundet i flera av världens mest prestigefulla modemagasin.

Kollektionen för Rörstrand är en berättelse om den excentriska Mademoiselle Oiseau i fem delar – mugg, espressokopp, assiett, gömma med lock och fat på fot, nedtecknad av Lovisa Burfitts rastlösa penna på tunnaste benporslin. För formen svarar den mångfaldigt prisbelönta Anna Lerinder. Asken är formgiven av Pia Törnell.

Mademoiselle Oiseau finns i butik från och med v 14.













lykke li


Just nu går verkligen Lykke Li´s nya album på repeat hos mig! Hennes 1:a platta Youth Novels var ju succé... men jag måste säga att hennes nya album"Wounded Rhymes" är så otroligt jävla bra!¨Och sen får man ju leta efter snyggare kvinnlig artist också, men det är ju bara min smak! =) 






Nu ligger jag nerbäddad i sängen, så himla härligt! Ny dag imon!







smeg


Knepigt... jag som älskar SMEG kylskåpen har ännu inte skrivit och visat bilder här på bloggen! Men idag på lunchen satt jag och tittade i en inredningstidning på jobbet, och såg att SMEG har ju kommit med mer än bara kylskåp... och det märker jag nu haha... lite efter men bättre sent än aldrig.
Så i nästa lägenhet så kommer jag absolut ha ett kylskåp, i vilken färg vet jag inte än... beslutsångest!



gillar ju det blå och svarta starkt! hmmm...

benvitt är ju döläckert med...




nu ÄNTLIGEN heeeelg! Efterlängtat!


för oss korta...


...så är det vääldigt praktiskt med en stege där vi inte når upp till de översta hyllpnanen, dessutom är det sjukt snyggt! Så för er med högt i tak, investera i en stege... det skulle jag gjort! =)


väggmålningar




bilden ovan här är min ABSLOUTA favooriit!!! sån här ritning vill jag ha på min vägg!!! mycket
fräckare, roligare och finare än en fondvägg med tapet... väggmålning är den nya fondväggen!
Så våga ta penseln och släpp loss!





bilderna är ritade av Lovisa Burfitt


på jakt...


efter den perfekta västen... men hallå!!! VART finns den? Inte i Göteborg iallafall! Typiskt. Bor i fel stad!
Men säg till om ni ser någon snygg svart lite längre väst...
Här på denna bild skymtar man en snygg väst! Och jag älskar allt på denna outfit haha... färgerna ihop är kanon!







här ser ni outfitten lite bättre! Så fint, enkelt och döläckert!


Nu ska jag sova på min spikmatta, drömma om alla snygga grejer jag vill ha till vår och sommar och hoppas på att ryggen, huvudet, halsen... ja hela jag mår bättre till imon!
Vart hemma nu i 2 dagar, varit helt slut. Febern har spökat, halsen har vart svullen, hela jag har vart så trött. Ingen kraft eller ork. Börjar bli trött på att hela tiden ha ont överallt!
Baci och godnatt!


skoförvaring


Förvaring behöver verkligen inte vara trist & fult. Förvaring tycker jag ska vara snyggt, praktiskt & lätt att hitta sina saker utan att de ska vara skadade!
T.ex dina skor... så skorna du inte använder jätteofta kan ju bli väldigt dammiga & trista om de står framme, så köp snygga kartonger och ta kort på skorna
 (snyggast blir det om du har en polaroidkamera) och sätt dom på kartongen! Snyggt & Enkelt!



sen kan man ju äga snyggare skor än dessa på bilderna hahah


RSS 2.0