Lagerappartment nr 2


Lagerappartment

Så här ska jag nån gång bo! Ytan och fönstren e fantastiska! Men i lilla Göteborg e det inte lätt att hitta en industrilokal att bo i! Så jag får drömma mig bort!


By Karin

Min fina kollega & bästa vän Karin ritar de finaste djurteckningarna o för övrigt en av de bästa jag vet på att måla!
Dettas en av mina favoriter!


Badrumslyx

Drömmer mig bort till snygga enkla men lyxiga badrum tills jag får ordning på mitt egna!
Dessa 2 bilder hittade jag hos http://columbine.freshnet.se">columbine.freshnet.se kika in på hennes blog o ni kommer bli inspirerade som jag blir!


Återvinning

Samla på dig alla vinkorkar efter festerna o gör nåt roligt, som ex tavlan här, o ingen kan säga till dig att du e dålig som inte återvinner;)


Skåp

Här har vi det ultimata skåpet!


Marmor i all ära!!!

Ok. Gick från att avsky marmor till att nu typ faktiskt stormtyckaom det! Elegant sofistikerat fresht klassiskt Superfint!


Adidas headquarter

Genom min twitter så följer jag självklart Rebecca & Fiona! Denna bilden la de upp och den är fotad från Adidas headquarter! Snygg vägg måste ja säga!


Betong

Min dröm är att få ha golv i min lägenhet i betong! Men här har de tagit det till en nivå högre o har betong på väggarna! Riktigt fint!


Ställ fram skorna

Jag som personligen älskar skor ser dom självklart som en stor del i min inredning! Mina skor har jag ställt på en gammal stege som jag målat svart. Där får mina finare skor stå o glänsa ;)ska ta en bild på det och lägga upp här inom kort!

Men för den som inte vill ha lite dammiga skor kan ju alltid ställa in dom i en sån här snygg garderob, o samtidigt visa upp dom! ;)


Details

Enkel inredning/bäddning, inga konstigheter... Det lilla lilla rådjuret på sänggaveln gör att ja älskar fotot mer än ja skulle gjort utan det! ;) inredning ska vara spännande personlig rolig och egen!


Mintgrön vår

Mintgrönt verkar vara vårens härliga färg, om man får tro butikerna och bloggarna! Hur fin som helst, speciellt när man får lite färg på nosen! Men kommer det bli någon hit i inredning tro? Jag är inte så övertygad!!!?


Fel

Ojdå nåt gick lite snett med blogginlägget nedanför... Flera bilder lades upp om o om igen! Vet inte varför det blev så!!!!!


Artilleriet Magasinsgatan GBG

Bästa absolut bästa inredningsbutiken i Göteborg! Ligger på Magasinsgatan som oxå den är en av stans bästa gator! Mysiga kaféer små fräcka butiker och secondhand butiker! Men är ni intresserade av inredning så besök Artilleriet och ni kommer älska allt där!


@ACNE store

Acnes butik står inte bara för stans snyggaste kläder... Soffan är ju to die for!


Rå inredning

Rör betong ledningar som syns industri inspirerande inredning står mig närmst o är stor favorit! Drömmen är fortfarande att få bo o inreda en gammal industrilokal!


Helg

Den här Lixom förra helgen kommer bli så slapp o skön! Soffan med vänners det som gäller! Även mycket fix hemma i lägenheten, middagar & träning! Perfekt att vila upp sig med! God natt på er!


@Elin kling

Elin Kling har lika bra smak när det gäller inredning som när det gäller hennes klädstil!
Här är en bild från hennes förra lägenhet! Älskar stilen o mattan!


Work

Oj herre! Finns så många fina arbetsbord! Tur att ja inte har plats för nåt hos mig för ja hade haft beslutsångest!


Lyxigt badrum

Även detta går i grått! Tycker nog om att det är marmor iaf, för tyckte jag det såg så tacky ut, men jag kanske har ändrat uppfattning!? Denna kombo tycker jag dock verkligen om! Speciellt golvet! ;)


Grått ute - grått inne

Denna veckan kör ja grå vecka på bloggen...
Fint i sängkammaren!


Love is all you need


Dreamkitchen in grey

Va ska jag säga? I min nästa lya ska jag ha ett exakt sånt här kök!
Jag tycker det är snyggt och vågat att golvet är lackat och målat grått ist för vitt lr svart!


Rätt grått

Ok... I år ska det vara grått i inredningen! Rätt bra för det matchar ofta vädret utanför fönstren ;) men det är riktigt snyggt, tidlöst & sofistikerat!

Titta o bli inspirerad!


Molto Perfetto

OMG!!!
Älskar detta. Det är ju så magiskt fint! Finns inget ja skulle vilja ändra på, bara flytta in PRONTO!


Puffar att älska

Dessa färgglada skinnpuffarna får mig verkligen att bli glad! Enkla att flytta runt och kombinera med andra möbler! Så bra att ha när man får besök o inte vill ha sina gäster på golvet!


Matta

Hade jag haft ett stort badrum hade jag absolut utan tvekan haft en liknande matta i det! Älskar att det bryter mot "lagen"


Crazy in pink

Jag Har sen barnsben alltid älskat rosa i alla dess kulörer, konstigt nog har jag bara 2 tekoppar somr rosa i hela mitt hem... Men ja inspireras verkligen v dom som vågat satsa!


Jobba snyggt

När jag jobbar med vad som helst så måste det vara städat och snyggt runt omkring mig! Denna arbetsplats e ju ett perfekt ex på hur jag skulle vilja ha min arbetsplats!


Vackert vitt

Köket är nåt av det snyggaste jag sett! Så minimalt enkelt o skitsnyggt!

Vardagsrummet är så fint! Vitt är snyggast när det bara får vara vitt!


Bästa combon...

Midnattsblå & svart är det FINASTE jag vet o blanda! Så maffigt hårt och samtidigt elegant!


Tavelvägg

Jag är fortfarande helt såld på dessa tavelväggar!


Snett rätt

Dessa snea muggar hittade jag på samma lilla inredningsutställning i London där de fräcka hängarna fanns som var gjorda av gamla rör!
Så här blir kanske tedrickandet roligare!


Nytt år ny trend

2012 - då är det grått som gäller i hemmet! Superfint!


Svart/vit

Enkelt stilrent snyggt


Nåt att rama in!

Sjukt fräck bild! Ska skriva ut den o sätta upp den i min gamla ram som ska lackas vit


RSS 2.0